Ευρωκοινοβούλιο , ΠΓΔΜ , Σόρος , CDRSEE ή μήπως μπλέξατε(με) τα μπούτια μας;

Απο το μπλόγκ του Αντίβαρου.

……4 Μαρτίου 2008: σχετικά με την έκθεση προόδου για την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (2007/2268(ΙΝΙ)), το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφασίζει:

17. υποστηρίζει την πρωτοβουλία του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και του Ιδρύματος Σόρος να εκδώσουν σχολικά βιβλία για την ιστορία των Βαλκανίων, τόσο στην αλβανική όσο και στη μακεδονική γλώσσα, τα οποία απευθύνονται στους καθηγητές ιστορίας και τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αποσκοπούν στην ενσωμάτωση διαφορετικών απόψεων για το κοινό παρελθόν, παρέχοντας μια ισορροπημένη προοπτική και προωθώντας τη συμφιλίωση·………….

Αφού βρήκανε τρόπο να παρακάμψουν τους Ευρωπαϊκούς λαούς στη διαδικασία επικύρωσης του Ευρωσυντάγματος με το εφεύρημα της μεταρρυθμιστικής συνθήκης , τώρα το Ευρωκοινοβούλιο βγάζει και ψηφίσματα αβανταδόρικα υπερ Σόρος, λοιπών πρακτώρων και εισπρακτώρων καθώς και του ΄΄γνωστού΄΄ CDRSEE Α.Ε. (αφού τόσες πολυεθνικές τσοντάρουν το κατιτις , τον δικαιούται τον τίτλο Α.Ε.) .

Φυσικά πιο ΄΄κατάλληλοι΄΄ για να γράψουν στρογγυλεμένες Ιστορίες – εγχειρίδια διδασκαλίας της Ιστορίας είναι οι γνωστοί τοιούτοι, καθόσον Ακαδημίες , Πανεπιστήμια κτλ στο Βαλκανιστάν στερούνται αξιόλογων καθηγητών.

Διαβάστε το μικρό άρθρο αλλά κυρίως την ανάλυση του καθηγητή Παναγιώτη Ήφαιστου που ακολουθεί το άρθρο και βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

http://blog.antibaro.gr/2008/04/150#more-150

.

ΥΓ:Υπάρχει και μια προσφορά για συγγραφή βιβλίων ΄΄στρογγυλεμένης΄΄ Ιστορίας (των βαλκάνιων κουτόφραγκων , οι άλλοι Άγγλοι – Γάλλοι …Πορτογάλλοι τα έχουν …γραμμένα…άψογα) και απο το Ίδρυμα … Μπίν Λάντεν open society ltd.Εγω λέω να μην την αρνηθούμε, μήπως ο Σόρος είναι πιο αξιόπιστος ; Εξάλλου και οι δυο πρακτόρια των ΗΠΑ δεν έχουν διατελέσει ;

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: